Меню
Your Cart

Нагреватели Smoktech

Нагреватели Smoktech
Марка: Smoktech Модел: Smok V8 Baby M2 0.25ohm dual core
Genetics Vapor Тechnology ©Електроннен магзин за електронни цигари и никотинови течностиОригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1бр., може да изберете желаната бройка от падащото меню!V8 Baby-M2 Dual CoreDual Coil Design Compatible with 3.7V Mechani..
6.49лв.
без ДДС:6.49лв.
Марка: Smoktech Модел: Smok Baby V2 S1 Coil 0.15ohm
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за един брой изпарителна глава, може да изберете желаната бройка от падащото меню отстрани.Brand: SMOKProduct Type: Replacement CoilsPhysical Parameter:Baby V2 S1Resistance: 0.15ohmCoil type: Single Mesh CoilRecommond wattage: 40W-80W/Be..
7.99лв.
без ДДС:7.99лв.
Марка: Smoktech Модел: Smok Baby V2 S2 Coil 0.15ohm
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за един брой изпарителна глава, може да изберете желаната бройка от падащото меню отстрани.Brand: SMOKProduct Type: Replacement CoilsPhysical Parameter:Baby V2 S2Описание:Resistance: 0.15 ohm Wattage range: 30W‑70WBest Wat..
8.99лв.
без ДДС:8.99лв.
Марка: Smoktech Модел: Smok Baby V8 Q2 coils
Genetics Vapor Тechnology ©Електроннен магзин за електронни цигари и никотинови течностиОригинален продукт с код за проверка на Smok!        Посочената цена е за 1бр., може да изберете желаната бройка от падащото меню!         Специфик..
6.99лв.
без ДДС:6.99лв.
Марка: Smoktech Модел: Smok Baby V8 X4 coils
GENETICS VAPOR ТECHNOLOGY ©ЕЛЕКТРОННЕН МАГЗИН ЗА ЕЛЕКТРОННИ ЦИГАРИ И НИКОТИНОВИ ТЕЧНОСТИ Оригинален продукт с код за проверка на Smok! Посочената цена е за 1 брой, може да изберете желаната бройка от падащото меню. Характеристика:Smok V8 Baby X4 Qua..
7.99лв.
без ДДС:7.99лв.
Smok Fit Replacement Pod Cartridge - изпарителна глава на Смок
Разпродаден
Марка: Smoktech Модел: Smok Fit Replacement Pod Cartridge
GENETICS VAPOR ТECHNOLOGY ©ЕЛЕКТРОННЕН МАГЗИН ЗА ЕЛЕКТРОННИ ЦИГАРИ И НИКОТИНОВИ ТЕЧНОСТИ Оригинален запечатан продукт с код за проверка на Smok.  Посочената цена е за един брой, може да изберете желаната бройка от падащоо меню. SMOK FIT Refillable..
5.99лв.
без ДДС:5.99лв.
Марка: Smoktech Модел: Smok Infinix 2 Replacement Pods
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1бр. изпарителна глава, може да изберете желаната бройка от падащото меню отстрани.Описание:Refillable Pod - Replaceable Cartridge2mL Pod Capacity1.4ohm Integrated Coil ResistanceCotton Wicking MediumSide Fill System - SIlicone S..
5.99лв.
без ДДС:5.99лв.
Марка: Smoktech Модел: Smok Infinix Replacement Pod Cartridges
GENETICS VAPOR ТECHNOLOGY ©ЕЛЕКТРОННЕН МАГЗИН ЗА ЕЛЕКТРОННИ ЦИГАРИ И НИКОТИНОВИ ТЕЧНОСТИ Оригинален продукт с код за проверка на Smok.  Посочената цена е за един брой, може да изберете желаната бройка от падащото меню.SMOK INFINIX Refillable Pod Catridge F..
5.99лв.
без ДДС:5.99лв.
Марка: Smoktech Модел: smok-mico-pod-ceramic-1.4ohm-coil
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1бр. изпарител, може да изберте желаната бройка от падащото меню отстрани.Описание:1.4ohm Vertical Ceramic CoilMTLExcellent FlavorЗабранено за лица под 18г.Изпарителните глави са консумативи и след употреба не са гаранционни, под..
7.90лв.
без ДДС:7.90лв.
Марка: Smoktech Модел: smok-mico-pod-mesh-0.8ohm-coil
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1бр. изпарител, може да изберте желаната бройка от падащото меню отстрани.Описание:0.8ohm Vertical Mesh CoilMTLBest Cloud1.7ml E-Liquid capacityЗабранено за лица под 18г.Изпарителните глави са консумативи и след употреба не са га..
7.90лв.
без ДДС:7.90лв.
Марка: Smoktech Модел: smok-mico-pod-regular-1ohm-coil
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1бр. изпарител, може да изберте желаната бройка от падащото меню отстрани.Описание:1.0ohm Vertical Kanthal CoilMTLSuperior FlavorЗабранено за лица под 18г.Изпарителните глави са консумативи и след употреба не са гаранционни, подл..
7.90лв.
без ДДС:7.90лв.
Марка: Smoktech Модел: Smok micro CLP2 coil
Genetics Vapor Тechnology ©Електроннен магзин за електронни цигари и никотинови течностиОригинален продукт на Smok!Цената е за 1бр., може да изберете бройка от падащото меню!      FeaturesPatented fused clapton dual core Lower wattage & more vapo..
8.99лв.
без ДДС:8.99лв.
Марка: Smoktech Модел: Smok Micro STC2 Coils
Genetics Vapor Тechnology ©Електроннен магзин за електронни цигари и никотинови течностиОригинален продукт с код за проверка!Посочената цена е за 1 бр., може да изберете желаната бройка от падащото меню.Характеристика :0.25ohm suit от 30W до 60W. Изпарителни глави за Smok Mi..
8.99лв.
без ДДС:8.99лв.
Марка: Smoktech Модел: Изпарителна глава за Smok Nord 0.6ohm Mesh coil
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1 брой, може да изберете желаната бройка от падащото меню.Изпарителна глава за Smok Nord 0.6ohm Mesh coil.Забранено з алица под 18г.Продукта е консуматив и след употреба не е гаранционен, може да бъде заменен, само в случай на дефект ..
6.99лв.
без ДДС:6.99лв.
Марка: Smoktech Модел: Smok Nord 1.4ohm Regular Coil
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1 брой, може да изберете желаната бройка от падащото меню.Parameters:Resistance:  1.4ohm regular coil for MTL vapingЗабранено за лица под 18г.Продукта е консуматив и след употреба не е гаранционен, може да бъде заменен, само..
5.99лв. 6.99лв.
без ДДС:5.99лв.
Марка: Smoktech Модел: smok-nord-ceramic-1.4ohm-coil
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1 бр. изпарителна глава, може да изберете желаната бройка от падащото меню отстрани.Съпротивление: 1.4омаМатериал: керамикаУстойчив на висока температура.Забраннео за лица под 18г.Продукта е консуматив и след употреба не е гаранц..
6.99лв.
без ДДС:6.99лв.
Марка: Smoktech Модел: smok-nord-mesh-0.8ohm-coil
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1 бр. изпарителна глава, може да изберте желаната бройка от падащото меню отстрани.Съпротивление : 0.8ома.Подходящ за MTL изпаряване за плътен и наситен аромат.Забранено за лица под 18г.Продукта е консуматив и след употреба не е ..
5.99лв. 6.99лв.
без ДДС:5.99лв.
Марка: Smoktech Модел: Smok Nord Regular DC Coils 06ohm
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за един брой изпарителна глава, може да изберете желаната бройка от падащото меню отстрани.ОписаниеReplaceable Coil Design0.6ohm Nord Regular DC Coils - Dual Coil Structure - 20W RecommendedЗабранено за лица под 18г.Продукта е консуматив..
5.99лв. 6.49лв.
без ДДС:5.99лв.
Марка: Smoktech Модел: Smok Nord Replacement Pod Cartridges
          Оригинален продукт с код за проверка на Smok.           You Will Receive:1x - Smok Nord Replacement Pod 3ml.1x - Smok Nord Mesh 0.6ohm Coil1x - Smok Nord Regular 1.4ohm CoilЗабранено за лица под 18г.Продукта е консуматив..
13.99лв.
без ДДС:13.99лв.
Smok Novo 2 Mesh Replacement Pod 2ml Smok Novo 2 Mesh Replacement Pod 2ml
Разпродаден
Марка: Smoktech Модел: Smok Novo 2 Mesh Replacement Pod 2ml
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1 бр. изпарителна глава, може да изберете желаната бройка от падащото меню отстрани.Този изпарител е подходящ ако искате да изкарвате повече облаци с дим.Описание:Ergonomic Mouthpiece2mL Pod CapacitySMOK NOVO 2 Pod Series1.0ohm M..
7.49лв.
без ДДС:7.49лв.
Smok Novo 2 MTL Replacement Pod 2ml Smok Novo 2 MTL Replacement Pod 2ml
Hot Разпродаден
Марка: Smoktech Модел: Smok Novo 2 MTL Replacement Pod 2ml
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1 бр. изпарителна глава, може да изберете желаната бройка от падащото меню отстрани.Описание:Ergonomic Mouthpiece2mL Pod CapacitySMOK NOVO 2 Pod Series1.4ohm MTL PodSide Fill System - Silicone StopperedUpdated Airflow PathingPush..
6.99лв.
без ДДС:6.99лв.
Марка: Smoktech Модел: Smok Novo 2 Quartz 1.4ohm Coil Pod 2ml
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1бр. изпарителна глава, може да изберете желаната бройка от падащото меню отстрани.Този изпарител е с бързо загряване и е подходящ за интензивно изпаряване.Product introductionSMOK Novo 2 1.4Ω Quartz Coil POD is applied in M..
7.99лв.
без ДДС:7.99лв.
Smok Novo Ceramic 1.4ohm coil изпарителна керамична глава
Разпродаден
Марка: Smoktech Модел: smok-novo-ceramic-1.4ohm-coil
Оригинален продукт с код за проверка на Smok.Посочената цена е за 1бр. изпарителна глава, може да изберете желаната бройка от падащото меню отстрани.Капацитет: 2мл.Съпротивление: 1.4ома Материал: керамикаЗабраннео за лица под 18г.Продукта е консуматив и сл